COACHING

Een weg naar ontdekking, acceptatie en verandering.

Waar komt het gevecht vandaan dat je op dit moment ervaart?Voor wie en waarom ben je steeds zo hard aan het werk?Welke overtuiging ligt ten grondslag aan jouw denken en doen?
Wat wil je eigenlijk en waarom doe je dat dan niet?
Waardoor trap je steeds in dezelfde valkuil?

Wil je daarvan loskomen en inzicht krijgen in wie je eigenlijk bent en wil je je bewust worden van de ruimte die je al in je hebt om het anders te doen?

We zijn niet (alleen) wie we zijn geworden, we zijn nog veel meer maar situaties in het verleden hebben er voor gezorgd dat een deel van onszelf naar de achtergrond is verdwenen. Ooit was dat heel functioneel maar nu niet meer. Onze aanpassingen in het verleden kunnen ons zelf in het heden flink in de weg zitten.

Het is de kunst om je van dit alles bewust te worden en te ontdekken wie je eigenlijk bent, welke kwaliteiten je nog meer hebt. Je hoeft je niet langer te laten bepalen door jouw geschiedenis.

Als we anders naar onszelf kunnen kijken, kunnen we anders gaan denken over onszelf en daardoor ook anders gaan doen.
Problemen kunnen we vaak niet oplossen maar we kunnen ons er wel anders toe verhouden wat net zo’n grote verbetering is voor onszelf.
Los komen van allerlei gedachten die we hebben gekregen en oordelen die we ons hebben gevormd, is de sleutel.

Rita Kersten is opgeleid tot professional coach en kan je in 6 tot 10 sessies van 5 kwartier begeleiden in het bewustwordingsproces over jouw drijfveren, die hebben geleid tot jouw oude gedrag en de mogelijkheid die er is voor verandering.